BEHANDLINGER


Akryl Negle

Akryl er en forstærkning af naturneglen for personer med svage negle eller evt. neglebidere. Skal neglen forlænges påsættes en tip og derefter påføres akrylmassen. Længde og form af neglene er efter kundens eget valg. Behandlingen kan udføres i naturligt look, hvid fransk eller med farve i shellak.

Gele Negle

Gele er på samme måde som akryl en forstærkning af de naturlige negle, og bliver ofte brugt af personer som ikke kan tåle akryl eller ønsker et sundere alternativ. Gele negle er mere fleksible og giver et naturligt flot udseende. Der kan som tilvalg vælges at påføre shellak på.

Manicure

En manicure behandling er for personer, som vil pleje deres naturnegle. Neglene klippes, formes, der fjernes neglebånd og afsluttes med creme, håndmassage og olie. Til denne behandling er det også muligt at tilkøbe almindelig lak eller shellak.

Pedicure

Pedicure er det rene velvære for dine fødder. En såkaldt fodbehandling, hvor både fødder og negle bliver behandlet og forkælet. Hård hud fjernes, og neglene klippes, files og frigøres for neglerødder. En pedicure afsluttes hos os med massage og creme og til behandlingen kan tilkøbes farve af lak eller shellak og ekstra fod massage.